Vi använder cookies på tema.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Nätverka och påverka

Det finns flera olika sätt och möjligheter för dig som vill träffa andra engagerade människor som också vill påverka centrum- och landsbygdsutveckling.

Nedan listar vi olika föreningar eller grupper som jobbar för att stärka och utveckla Falkenbergs centrum och Falkenbergs landsbygd.

Centrumgruppen

Centrumgruppen är en samverkangrupp där kommunen och näringslivet möts. Gruppen ska betraktas som en referensgrupp med uppdrag att driva och samordna utvecklingsarbetet i Falkenbergs stadskärna. Gruppen leds av Henrik Olsson, Falkenbergs kommuns utvecklingsledare för stadskärnan, och består av representanter för innerstadsföreningen, fastighetsägare samt representanter från flera delar av kommunen: planenheten, gata- och trafikenheten, bygglovsenheten, kultur- och fritidsförvaltningen, miljö- och hälsoförvaltningen och kommunkansliet.

Falkenbergs innerstadsförening

Falkenbergs Innerstadsförening arrangerar evenemang, samverkar med fastighetsägare, samarbetar kring marknadsföring och för att få företagare att tillsammans bidra till utvecklingen av Falkenbergs centrum. Innerstadföreningens medlemmar är butiker, hotell, restauranger, evenemangsarrangörer, fastighetsägare, mäklare, banker och andra företag i centrum.

Klicka här för att kontakta eller läsa mer om Falkenbergs innerstadsförening

Kontakt

  • Vid frågor eller synpunkter hör av dig till vårt
  • kontaktcenter