Vi använder cookies på tema.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Om webbplatsen

Falkenberg växer ska ge en överblick av Falkenbergs kommuns fysiska omvandling och utveckling. Webbplatsen ska göra det enkelt för dig att ha koll på och följa både privata och kommunala byggprojekt och planer.

När fler vill bo i Falkenberg innebär det att vi behöver bygga och planera för bland annat fler bostäder, en utökad kommunal service och områden där företag kan etablera sig. Just nu byggs och planeras det för flera bygg- och utvecklingsprojekt. Vissa är längre komna än andra. Genom Falkenberg växer får du koll på Falkenbergs kommuns fysiska samhällsplanering.

Falkenberg växer lanserades i slutet av juni 2018. Nya byggprojekt och planer publiceras löpande. Håll utkik!

Mer om Falkenberg växer

Gå på djupet

Om du vill gå djupet inom samhällsplanering kan du läsa mer om hur vi jobbar med olika strategier och utvecklingsprojekt under sidan Teman. Här finns även alla pågående detaljplaner med tillhörande handlingar.

Projekt av större karaktär

På Falkenberg växer hittar du både privata och kommunala byggprojekt utav större karaktär. Projekten är främst nybyggnads- eller utbyggnadsprojekt. Här presenterar vi även några av Falkenbergs kommuns större detaljplanearbeten.

Vill du lägga till projekt?

Har du eller ditt företag ett projekt som skulle passa att visas upp på Falkenberg växer ska du kontakta Jens Karlsson, marknadskommunikatör på Falkenbergs kommuns samhällsbyggnadsavdelning.

E-post: Samhallsbyggnadsavdelningen@falkenberg.se

Tillgänglighet

Vi jobbar för att vi ska vara så tillgängliga som möjligt. Var vi brister kan du läsa om i vår tillgänglighetsredogörelse för Falkenberg växer. Där kan du även höra av dig till oss för att berätta om brister i vår tillgänglighet.